Безплатна доставка
Пон - Пет: 10:00 до 19:00, Съб: 10:00 до 18:00
Поръчай на 0700 15 515
 

Обзаведете дома си с комфорт и стил през март

6 Март 2024

Мебелите са в основата на един хубав и модерен дом. Те трябва да отговарят на различни критерии като цвят, размер, функционалност, комфорт и стил. Затова нашата цел в Мебели Дизма е да Ви предоставяме всичко това под един покрив във всеки един от нашите магазини. А сега, през март месец, може да се възползвате и от страхотни цени с отстъпки до -40% на мебели от категории дневна, спалня и трапезария.

1. Мека мебел: Дивани и холни ъгли за релаксиращи моменти

Мека мебел от Мебели Дизма е синоним на уют и комфорт. Диваните и холни ъгли, които ще откриете при нас се отличават с безупречен дизайн, изработени са от висококачествени материали и предлагат несравним комфорт.

2. Мебели за спалня: За спокойни и сладки сънища

Спалнята е кътчето за почивка и релаксация, затова е важно да бъде обзаведена с качествени мебели, които да осигурят спокоен сън. Това е причината да Ви предложим богата гама от спални комплекти, легла, гардероби които ще превърнат вашата спалня в оазис на спокойствието.

3. Трапезни маси и столове: За стилни вечери и семейни събирания

Трапезарията е мястото, където се събираме с любимите хора, за да се насладим на вкусни ястия и приятни разговори. В Мебели Дизма ще откриете богата гама от трапезни маси и столове, които ще добавят стил и уют към вашето трапезно пространство.

Месец март е времето, през което ще откриете страхотни пролетни предложения и намаления в Мебели Дизма. Може да разгледате повече от нашите промо продукти в магазините ни в Пловдив и Смолян или на DIZMA.BG.